tiistai 24. tammikuuta 2012

helsinkifors








 M: Emmin kanssa käytiin lauantaina vähän tanssahtelemassa Helsingin maaperällä, käveltiin Stockan ja Foorumin väliä ( Emmi oikeestaan luisteli perässä kun sillä oli niin liukkaat kengät... ) ja käytiin kiinalaisessa. Päinvastasessa järjestyksessä kyllä, mutta.. Ostettiin kans Stockan herkusta mukaan sellaset mukavan kirpsakat habanerot ja maisteltiin niitä sitten junassa matkalla kotiappäin. Kokemus oli kivulias mut kaiken vaivan arvonen :D vähän ketutti ku vika juna lähti hesasta jo 20.12 ja olin kotona kymmeneltä mut no can do.. Kaikesta huolimatta oli tosi hauska reissu !! Tällä viikolla nautin lyhyistä päivistä koska ei oo autokoulua ni huominen ja tää päivä lyheni parilla tunnilla. mmmmutta, ruotsin kirja odottaa joten hejhej !

6 kommenttia:

  1. consut on liukkaat :( ahhh, kiinalainen !<3 oli tositosiTOSI kiva reissu !:):)<3 uusiks vaa !;)

    VastaaPoista
  2. :D:D:D:DD ja rikkikii kaiken lisäks.. todellaki uusiks ! seuraavaks mennää syömää vähän sinne kauemmas ja otetaa jolokiat mukaa ;))

    VastaaPoista
  3. Mikä kamera sulla on? (:

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. juuna - sepä juuri :D:D:D

    anonyymi - mulla on nikon D3100 :) mut puolet näist kuvist on kyllä otettu emmin kameralla ja emmillähän on canonin eos 500D :----)

    VastaaPoista